Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Brodit houder 514671 Apple iPhone 6 plus skins (lightning cable)usb plug

De Brodit 514671 houder is ontworpen op basis van de iPhone 6 plus en de Lightning connector MD818ZM/A (Niet meegeleverd). De usb kabel (niet meegeleverd) verbind u met deze houder en vervolgens kunt u uw Apple IPhone 6 plus laden via de USB aansluiting in uw auto.
Heeft uw auto geen usb aansluiting dan kunt u deze aansluiten via de meegeleverde USB 12/24 Volt sigaretten aanstekerplug. Wanneer de usb kabel is verbonden met de Brodit 514671 houder zal uw Apple iPhone 6 plus automatisch worden geladen zodra u deze in de houder plaatst.
De houder is aan de achterzijde voorzien van een draai-/kantelmechanisme zodat u de houder goed kunt verstellen om hinderlijke reflectie op het scherm te voorkomen. Tevens kan de houder eenvoudig worden gedraaid. De Brodit 514671 houder is bekleed met een fluweelachtige stof en bedoeld voor de kale IPhone 6 plus (zonder hoesje).
Deze houder kunt u het beste plaatsen op een Brodit Proclip. Deze vind u uiteraard ook op onze website. Deze houder kan worden gebruikt met MD818ZM/A .

zie ook http://www.brodit.com