Brodit houder lader Qi Apple iPhone 11 Pro Max fixed instal. 719164

Brodit
7320287191646
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Brodit houder lader Qi Apple iPhone 11 Pro Max fixed instal. 719164

Actieve houder die uw apparaat oplaadt via draadloze Qi-technologie. Houd de batterij van uw telefoon volledig opgeladen, altijd binnen handbereik en bereik! Netjes, discreet en handig. Op maat gemaakt discreet ontwerp met een perfecte, stevige pasvorm. Voor gebruik van toestel ZONDER cover of MagSafehoes. Qi gecertificeerd. 5 / 7.5 / 10 / 15W draadloos opladen. Laadstust weergave via LED.

De houder moet in het dashboard worden aangesloten, wat zorgt voor een elegante installatie zonder kabels die over het interieur hangen. De oplaadbox heeft twee USB-A poorten: QC 3.0A + 2.4A. Om ervoor te zorgen dat uw houder in *snellaadmodi werkt, moet de kabel die de houder op de voeding aansluit altijd worden aangesloten op (Uitgang: 1) USB-A-poort op de voedingseenheid. De (Uitgang: 2) USB-A oplaadpoort is reserve en kan worden gebruikt om secundaire apparaten zoals mobiele telefoons / navigatie-eenheden op te laden. Dit is een 15W snellaadpoort. Snelladen is afhankelijk van het apparaat.

U hebt volledige toegang tot de camera en alle knoppen wanneer het apparaat zich in de houder bevindt. Het is gemakkelijk om het apparaat op zijn plaats in de houder te schuiven, zodat het verbinding maakt om te kunnen laden, en om het met één hand uit de houder te halen wanneer u de auto verlaat.

De houder is uitgerust met een swivel, zodat u de hoek gemakkelijk kunt aanpassen voor een betere weergave of schakelen tussen portret en landschap modus. Kantelt 17° en draait 360°. 12/24 Volt. Montageplaat 42x50 mm met 4 mm AMPS-gaten. Gemaakt van hoogwaardig zwart ABS/Acetal kunststof. Professionele installatie aanbevolen. Sluit de voedingskabel aan met een 2A zekering. Geproduceerd in Zweden. Sluit de voedingskabel aan met een 2A zekering. Bevestig bij voorkeur op een Brodit ProClip montageplatform. 

*: Om ervoor te zorgen dat uw houder in snellaadmodi werkt, moet de kabel die de houder op de voeding aansluit altijd worden aangesloten op (Uitgang: 1) USB-A-poort op de voedingseenheid. De (Uitgang: 2) USB-A oplaadpoort is reserve en kan worden gebruikt om secundaire apparaten zoals mobiele telefoons / navigatie-eenheden op te laden. De USB-poorten in voertuigen bieden alleen een vermogen van 5 Vdc, maar de meegeleverde Qualcomm-voeding is ontworpen om 5 Vdc / 9 Vdc / 12Vdc-uitgangen te leveren om de snellaadmodi van 7,5 W / 10 W / 15 W te ondersteunen. We raden niet aan om de draadloze oplaadhouder rechtstreeks op de USB-voeding van de voertuigen aan te sluiten, omdat deze slechts 5 W opladen biedt. Dit is een 15W snellaadhouder. Snelladen is afhankelijk van het apparaat.
Brodit houder lader Qi Apple iPhone 11 Pro Max fixed instal. 719164
Categorie Houder oplossingen
Productgroep Telefoonhouders
Merk: Apple
Model: iPhone 11 Pro Max