Brodit houder lader Qi Apple iPhone 11 Pro Max USB sig.plug 718164

Brodit
7320287181647
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Brodit houder lader Qi Apple iPhone 11 Pro Max USB sig.plug 718164

Actieve houder die uw apparaat oplaadt via draadloze Qi-technologie. Houd de batterij van uw telefoon volledig opgeladen en direct binnen handbereik! Netjes, discreet en handig. Op maat gemaakt discreet ontwerp met een perfecte, stevige pasvorm. Voor gebruik met toestel alleen en ZONDER cover of MagSafehoes! Qi gecertificeerd. 5 / 7.5 / 10 / 15W draadloos opladen. Laadtstatus weergave via LED.
Met USB-A-kabel met sig-stekkeradapter voor aansluiting op de 12/24V-aansluiting van het voertuig. De sig-stekkeradapter heeft twee USB-A-poorten: QC 3.0A + 2.4A. Om ervoor te zorgen dat uw houder in *snellaadmodi werkt, moet de kabel die de houder op de voeding aansluit altijd worden aangesloten op de groene USB-A-poort op de voedingseenheid (uitgang: 1). De witte USB-A-oplaadpoort (uitgang: 2) is reserve en kan worden gebruikt om secundaire apparaten zoals mobiele telefoons / navigatie-eenheden op te laden. Dit is een 15W snellaadpoort. Snelladen is afhankelijk van het apparaat.

U hebt volledige toegang tot de camera en alle knoppen wanneer het apparaat zich in de houder bevindt. Het is gemakkelijk om het apparaat op zijn plaats in de houder te schuiven, zodat het verbinding maakt om draadloos te kunnen laden, en om het met één handgreep uit de houder te halen wanneer u de auto verlaat.

De houder is uitgerust met een swivel, zodat u de hoek gemakkelijk kunt aanpassen voor een betere weergave of wisselen tussen portret en landschap modus. Kantelt 17° en draait 360°. 12/24 Volt. Montageplaat 42x50 mm met 4 mm AMPS-gaten. Gemaakt van hoogwaardig zwart ABS/Acetal kunststof. Geproduceerd in Zweden. Bevestig bij voorkeur op een Brodit ProClip montageplatform.

*: Om ervoor te zorgen dat uw houder in snellaadmodi werkt, moet de kabel die de houder op de voeding aansluit altijd worden aangesloten op de groene USB-A-poort op de voedingseenheid (uitgang: 1). De witte USB-A-oplaadpoort (uitgang: 2) is reserve en kan worden gebruikt om secundaire apparaten zoals mobiele telefoons / navigatie-eenheden op te laden. De USB-poorten in voertuigen bieden alleen een vermogen van 5 Vdc, maar de meegeleverde Qualcomm-voeding is ontworpen om 5 Vdc / 9 Vdc / 12Vdc-uitgangen te leveren om de snellaadmodi van 7,5 W / 10 W / 15 W te ondersteunen. We raden niet aan om de draadloze oplaadhouder rechtstreeks op de USB-voeding van de voertuigen aan te sluiten, omdat deze slechts 5 W opladen biedt. Dit is een 15W snellaadpoort. Snelladen is afhankelijk van het apparaat.
Brodit houder lader Qi Apple iPhone 11 Pro Max USB sig.plug 718164
Categorie Houder oplossingen
Productgroep Telefoonhouders
Merk: Apple
Model: iPhone 11 Pro Max