Brodit houder lader Samsung Xcover 5 -fixed instal.pogo pin 727243

Brodit
7320287272437
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Brodit houder lader Samsung Xcover 5 -fixed instal.pogo pin 727243

Actieve houder voor vaste installatie

Met USB-A-kabel. 2 USB-A-poorten: QC 3.0A + 2.4A. Met kantelwartel. 12/24 Volt. Opladen via pogo-pinnen. Met easy-switch systeem.

Een actieve houder die in het dashboard moet worden aangesloten, dit geeft een discrete, nette installatie zonder dat er kabels over het interieur hangen! U kunt ervoor kiezen om de houder alleen als actieve houder te gebruiken om uw apparaat op te laden, of om een ​​USB-kabel aan te sluiten voor extra functies. Dan kun je de houder ook gebruiken voor stroomvoorziening van een gps-ontvanger of andere eigen oplossingen (niet te gebruiken voor datacommunicatie of audioverbinding). 12/24 Volt. Het product is E-goedgekeurd. Sluit de voedingskabel aan met een 2 A-zekering. Professionele installatie aanbevolen.

De houder is uitgerust met een kantelwartel, zodat u de hoek gemakkelijk kunt aanpassen voor een betere weergave, of kunt schakelen tussen portret- en landschapsmodus. Kantelt 17 ° en zwenkt 360 °. Montageplaat 42x50 mm met 4 mm AMPS-gaten. Gemaakt van hoogwaardig zwart ABS / acetaal plastic. Gemaakt in Zweden. Bevestig op een ProClip-montageplatform of op een voetstuk.

Easy-switching-systeem:

Dankzij het eenvoudig te wisselen systeem kunt u alleen de houder upgraden en de geïnstalleerde kabels behouden. Het scheelt u veel tijd! Bij het upgraden naar een nieuw apparaat hoeft u niet langer een volledige installatie uit te voeren. Hetzelfde geldt voor onderhoud in geval van garantie of schade. Je koppelt de houder eenvoudig los van de laadkabel via de Molex 6-polige snelkoppeling en sluit vervolgens de nieuwe houder aan. De omschakeling is in een paar seconden gedaan.

Als Combinatie korting kunt u deze Brodit Multimove clip mee bestellen. Deze is ideaal wanneer u meerdere apparaten op dezelfde proclip wilt bevestigen. Bekijk de video en laat u overtuigen.

zie ook http://www.brodit.com