Brodit houder lader Samsung Galaxy Xcover 5 USB sig.Pogo 721243

Brodit
7320287212433
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Brodit houder lader Samsung Galaxy Xcover 5 USB sig.Pogo 721243

Actieve houder met sigarettenaansteker

Met USB-A-kabel + sigarettenaanstekeradapter met 2 USB-A-poorten: QC 3.0A + 2.4A. Opladen via pogo-pinnen. Met easy-switch systeem. Met kantelwartel. 12/24 Volt.

Houd de batterij van je telefoon volledig opgeladen in een actieve houder, altijd binnen handbereik! Netjes, discreet en handig. Op maat gemaakt met een perfecte, stevige pasvorm. Met een USB-A-kabel met sigarettenaanstekeradapter, kies ervoor om ofwel aan te sluiten op de USB-A-uitgang van het voertuig of op de 12 / 24V-aansluiting. De sigarettenaanstekeradapter heeft twee USB-A-poorten: QC 3.0A + 2.4A. Je hebt volledige toegang tot de camera en alle knoppen als het toestel in de houder zit. Het apparaat is gemakkelijk op zijn plaats in de houder te schuiven zodat het verbinding maakt met het opladen van de pogo-pin en om het uit de houder te halen bij het verlaten van de auto.

De houder is uitgerust met een kantelwartel, zodat u de hoek gemakkelijk kunt aanpassen voor een betere weergave, of kunt schakelen tussen portret- en landschapsmodus. Kantelt 17 ° en zwenkt 360 °. Montageplaat 42x50 mm met 4 mm AMPS-gaten. Gemaakt van hoogwaardig zwart ABS / acetaal plastic. Gemaakt in Zweden. Bevestig op een ProClip-montageplatform of op een voetstuk.

 

Easy-switching-systeem:

Dankzij het eenvoudig te wisselen systeem kunt u alleen de houder upgraden en de geïnstalleerde kabels behouden. Het scheelt u veel tijd! Bij het upgraden naar een nieuw apparaat hoeft u niet langer een volledige installatie uit te voeren. Hetzelfde geldt voor onderhoud in geval van garantie of schade. Je koppelt de houder eenvoudig los van de laadkabel via de Molex 6-polige snelkoppeling en sluit vervolgens de nieuwe houder aan. De omschakeling is in een paar seconden gedaan.

Als Combinatie korting kunt u deze Brodit Multimove clip mee bestellen. Deze is ideaal wanneer u meerdere apparaten op dezelfde proclip wilt bevestigen. Bekijk de video en laat u overtuigen.