Brodit houder lader Samsung Galaxy Tab Active 3 (veerweerstand) sig.p

Brodit
7320287462241
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Brodit houder lader Samsung Galaxy Tab Active 3 (veerweerstand) sig.p

Houder voor vergrendeling

Actieve houder met sigarettenaansteker. Met borgveer. Past op apparaten met originele skin. Met Easy-switching-systeem.

Gebruik een actieve houder voor je Galaxy Tab Active en je hebt altijd een vers opgeladen batterij! De houder zorgt voor een nette en comfortabele installatie - veilig en gemakkelijk. De houder is voorzien van een sigarettenaansteker voor aansluiting op de 12/24 Volt aansluiting van het voertuig. 3A opladen. Opladen via pogo-stekker.

 

Deze houder wordt gebruikt wanneer u uw Galaxy Tab Active extra stevig op zijn plaats wilt hebben en toch gemakkelijk toegankelijk wilt hebben.

 

De houder is voorzien van een kantelwartel zodat u de hoek eenvoudig kunt aanpassen voor een betere kijkervaring. Kantelt 17 ° en zwenkt 360 °. Montageplaat 42x50 mm met 4 mm AMPS-gaten. Gemaakt van hoogwaardig zwart ABS / acetaal plastic. Gemaakt in Zweden.

 

Easy-switching systeem:

Dankzij het eenvoudig te wisselen systeem kunt u alleen de houder upgraden en de geïnstalleerde kabels behouden. Het bespaart u veel tijd! Bij het upgraden naar een nieuw apparaat hoeft u niet langer een volledige installatie uit te voeren. Hetzelfde geldt voor onderhoud in geval van garantie of schade. Je koppelt de houder eenvoudig los van de laadkabel via de Molex 6-polige snelkoppeling en sluit vervolgens de nieuwe houder aan. De omschakeling is in een paar seconden gedaan.

 

Tablets (surfpads) mogen niet op het dashboard van een auto worden geïnstalleerd als ze het zicht of de belangrijkste bedieningselementen blokkeren. ProClip (Brodit's voertuigmontagebeugel) is ontworpen voor installatie van kleinere apparaten zoals mobiele telefoons en GPS-apparaten, ProClip is niet ontworpen voor grote apparaten zoals tablets. In sommige voertuigen heeft de ProClip een extra stevige pasvorm en kan dan ook gebruikt worden voor montage van een tablet. Als u een tablet op het dashboard van de auto wilt plaatsen, moet u elke combinatie van tablet-auto tot in detail door u onderzoeken om te bepalen of een dergelijke installatie in het specifieke geval mogelijk is. Er moet worden gekeken naar de positie en hoe stevig de ProClip op zijn plaats zit, evenals de grootte van de tablet die u wilt gebruiken. Brodit zal geen aanbevelingen doen voor dergelijke installaties.

NIEUW! 

 • Punt nr: 746224
 • EAN: 7320287462241

 • Breedte: 238 mm
 • Hoogte: 185 mm
 • Diepte: 50 mm
 • Volume: 2202 cm³
 • Gewicht: 437 gram

Artikel nr. 746224 past op:

 • Samsung Galaxy Tab Active 2 SM-T390 / SM-T395 (voor alle landen)
 • Samsung Galaxy Tab Active 3 SM-T570 / SM-T575 (voor alle landen)
Lees alle instructies en bekijk de afbeeldingen voordat u de houder bevestigt.  
   
1. Draai de schroef in het midden van de houder los zodat u de kantelzwenkbevestigingsplaat aan de achterkant kunt verwijderen. Plaats de bevestigingsplaat op de gewenste positie. Schroef de bevestigingsplaat vast met de meegeleverde schroeven. Plaats de houder over de bevestigingsplaat zodat de schroef in het gat in de tilt swivel past. Draai de schroef vast totdat de houder stevig op zijn plaats zit, maar nog steeds kan worden afgesteld.  
   
2. Om het apparaat in de houder te plaatsen: Druk de borgveer omhoog. Plaats het onderste deel van het apparaat in de houder en draai / druk het bovenste deel naar voren zodat het op zijn plaats in de houder klikt. Druk de borgveer naar beneden.  
   
3. Om het apparaat uit de houder te halen: Druk de borgveer omhoog. Druk het bovenste deel van de houder omhoog, trek tegelijkertijd het bovenste deel van het apparaat uit de houder en til het apparaat vervolgens omhoog en uit de houder.  
   
4. De houder is op zijn plaats.

1.

2.


3.

4.